It's a kind of Christmas 2019


AROUND THE WORLD

Na twee succesvolle edities in 2017 (a Beautiful Dream) en 2018 (the Movie Edition) gaan we in de nieuwste editie ‘Around the world’. De show neemt je mee in een spannende, muzikale en sportieve reis om de wereld. ‘It’s a kind of Christmas’ is een initiatief van de stichting GyMusic Productions. Een voorstelling waarin live muziek en topsport op een unieke manier samenkomen. Op 21 en 22 december zullen meer dan 90 Friese toptalenten te zien zijn in het tot theater omgetoverde Sportstad Heerenveen.

 

Onder leiding van dirigent Hendrik de Boer is een orkest en combo samengesteld van muzikanten uit heel het land, waaronder Thomas Schiphof en Djimmer Vos. In de show passeren kerstklanken uit Afrika, Azië, Latijns Amerika en Australië de revue. Op deze wereldse muziek zullen uiteenlopende performances te zien zijn van Friese toptalenten van Topsport Noord, WIK-FTC, Adonis Sportacrobatiek, Demoteam BCD, Acro Academy, Trampoline School Heerenveen, Van der Lei Showproducties en OBQ Leeuwarden. Daarnaast zullen turnsters Naomi Visser en Vera van Pol, turner Rick Jacobs en trampolinespringers Bram Marskamp en Daan Bergsma dit jaar deelnemen aan het sportieve kerstspektakel.

 

Met het thema ‘Around the world’ belooft de nieuwe show van ‘It’s a kind of Christmas’ weer een sportief en muzikaal hoogtepunt te worden vlak voor de kerstdagen.


Video


FOTO'S


Er zijn tijdens de repetities en voorstellingen mooie foto's gemaakt door onze fotograaf. Deze komen zsm online!

Foto: Jan de Koning
Foto: Jan de Koning

Zelf ook mooie foto's gemaakt?

Stuur ze op naar info@gymusicproductions.nl, o.v.v. Foto's Around the World.

In de media


Artikel: GrootHeerenveen december 2019
Artikel: GrootHeerenveen december 2019
Artikel: Heerenveense Courant 23-12-2019
Artikel: Heerenveense Courant 23-12-2019


MET DANK AAN

de partners van It's a kind of Christmas - Around the World

 


 

Wilt u ook partner worden? Neem dan contact op en vraag naar de sponsormogelijkheden.