It's a kind of Christmas laat bezoekers volop genieten!

23 december 2019

HEERENVEEN - Bomvol was het zaterdagavond en zondagmiddag in Sportstad Heerenveen bij de kerstshow It’s a kind of Christmas - Around the World van GyMusic Productions.

 

Het thema was dit jaar ‘Around the world’. Bij de kerstshow ontmoeten gymnastiek en livemuziek elkaar. De eerste editie van het evenement was in 2017. Dit jaar nam de show bezoekers mee in een spannende, muzikale en sportieve reis om de wereld. Onder leiding van dirigent Hendrik de Boer is een orkest en combo samengesteld van muzikanten uit heel Nederland. Zij begeleiden optredens van talenten uit diverse disciplines van de turnsport, zowel van nationaal als internationaal niveau.

 

 

Op wereldse muziek waren er uiteenlopende performances te zien zijn van Friese toptalenten van: Topsport Noord, WIK-FTC, Adonis Sportacrobatiek, Demoteam BCD, Acro Academy, Trampoline School Heerenveen, Van der Lei Showproducties en OBQ Leeuwarden. Daarnaast deden wederom de turnsters Naomi Visser en Vera van Pol mee, evenals turner Rick Jacobs en de trampolinespringers Bram Marskamp en Daan Bergsma.

Foto: Jan de Koning‘It’s a kind of Christmas’ krijgt vervolg in 2019!

10 september 2019

Sinds 2017 organiseert GyMusic Productions in Sportstad Heerenveen jaarlijks een kerstshow voor het hele gezin. In It’s a kind of Christmas ontmoeten livemuziek en topsport elkaar op een unieke manier.

 

Voor de nieuwe productie zal er onder leiding van dirigent Hendrik de Boer weer een speciaal orkesten combo worden samengesteld. Optredens van talenten uit diverse disciplines van de turnsport, zowel nationaal en internationaal niveau, worden gecombineerd met verrassende muzikale arrangementen. Het thema dit jaar is 'Around the World' en het belooft weer een muzikaal en sportief hoogtepunt te worden vlak voor de kerstdagen!

 

De eerste twee editie’s van het evenement waren een groot succes. Eerdere thema’s waren ‘The Movie edition’ en ‘a Beautiful dream’. Onder andere Céline van Gerner, Michel Bletterman, Carlijn Blekkink en zangeres Cindy Oudshoorn waren in voorgaande voorstellingen te zien.

 

> Meer informatie over It's a kind of Christmas - Around the World.GYMUSIC wint Award: Sportshow 2018

18 februari 2019

GyMusic Productions heeft met de voorstelling 'It's a kind of Christmas - The Movie Edition' de GP Sports Media Award voor Sportshow 2018 gewonnen. Wat een geweldig nieuws zo aan het begin van het nieuwe jaar!

 

"Journalisten, sportfotografen, (beeld)verslaggevers, grafisch vormgevers en redacteurs van GymPOWER.nl legden in 2018 wereldwijd mooie en heftige momenten vast in de artistieke sportwereld. Na drie stemmingsrondes met vakjury, teamleden en genodigden, werd op 11 februari 2019 zijn op de GymPOWER Jaarbijeenkomst na flink bomen door de aanwezigen over pittige actuele pitches, de dertien winnaars uiteindelijk bepaald van de GymPOWER Sports Media Awards 2018 uit de vele nominaties en kandidaten."

 

Nieuwsgierig hoe de prijsuitreiking was en wie de andere genomineerden en winnaars waren? 

Bekijk het verslag op de site van GymPOWER: https://bit.ly/2YjQDkPThe Movie edition groot succes!

23 december 2018

Wat was het een fantastisch weekend met twee onvergetelijke mooie shows!

 

Bij deze willen wij bedanken: het orkest, de sporters, de zanger en zangeressen, de sponsors, de trainers, het licht en geluid, het combo, de studenten van het CIOS, Sportstad Heerenveen, Gemeente Heerenveen en alle vrijwilligers die ons hebben geholpen. En natuurlijk bedankt voor iedereen die is komen kijken.
Voor iedereen een hele fijne feestdagen en een sportief én muzikaal 2019!


Foto: Robert van Althuis