Over GyMusic Productions

Sinds 2017 organiseert Stichting GyMusic Productions in Sportstad Heerenveen jaarlijks een kerstshow voor het hele gezin. In It’s a kind of Christmas ontmoeten livemuziek en topsport elkaar op een unieke manier.


De eerste twee editie’s van het evenement waren een groot succes. Eerdere thema’s waren ‘The Movie edition’ en ‘a Beautiful dream’. Onder andere Céline van Gerner, Michel Bletterman, Carlijn Blekkink en zangeres Cindy Oudshoorn waren in voorgaande voorstellingen te zien.


Ook in 2019 organiseert het team van GyMusic Productions weer een nieuwe show. Klik hier voor informatie over de nieuwe show.


Wie is GyMusic Productions

Brigitte van den Bergh

Dagelijks ben ik te vinden in het Epke Zonderland Turncentrum om trainingen te verzorgen bij Topsport Noord. Daarnaast ben ik in de avonduren turntrainster bij WIK-FTC Heerenveen.

In Juni 2016 ben ik afgestudeerd in Sport, Gezondheid en Management aan de Hanzehogeschool te Groningen.
Bij GyMusic kan ik mijn passie voor turnen combineren met mijn opleiding door betrokken te zijn bij alle fases van het ontwikkelen en het uitvoeren van deze productie.

Kirsten Kapetein

Al 35 jaar ben ik actief als trainster in de trampolinesport. Vorig jaar was ik betrokken bij : 'it's a kind of magic". Dat was zo'n groot succes voor de toeschouwers en ook voor onszelf, dat we het dit jaar nog grootser gaan aanpakken. De unieke combinatie van een orkest, zang en turnen biedt ongelofelijk veel mogelijkheden. Het wordt weer fantastisch dit jaar.

 Hendrik de Boer

In het dagelijks leven ben ik als militair muzikant verbonden aan de Koninklijke Landmacht. Daarnaast heb ik mijn overige muzikale werkzaamheden ondergebracht in mijn eigen onderneming ‘Hendrik de Boer Muziek’. Binnen het bestuur van de stichting ben ik verantwoordelijk  voor de financiën. Ook ben ik muzikaal leider van de  door de stichting georganiseerde producties.

 

Als bestuurder van GyMusic Productions laat ik mij leiden door muzikale creativiteit en sportief doorzettingsvermogen. Gecombineerd met de nodige vakkennis, opgedaan door ruime ervaring in de professionele muziekwereld, zorgt dit voor een stabiele basis binnen het bestuur. Hierop kunnen de overige bestuursleden vertrouwen en kan de stichting de komende jaren verder bouwen.

 

Ik ben er van overtuigd dat de stichting kwalitatief hoogstaande, maar ook breed toegankelijke producties zal organiseren. Daarmee zal de stichting niet alleen muzikaal- en sportief talent in Noord Nederland stimuleren, maar ook een positieve bijdrage leveren aan een gezonde samenleving in Noord Nederland. Doelen waarmee ik mij verbonden voel en waar ik voor ga.

José van der Veen

Op dit moment ben ik werkzaam als turncoach bij Topsport Noord. GyMusic is voor mij een super leuk project waar ik met veel plezier aan werk. Samen met Hendrik, Brigitte en Kirsten werk ik toe naar een mooie productie in december. Het hele proces van iets bedenken, het ontwikkelen en uitvoeren van de combinatie van het Turnen en de Muziek vind ik een grote uitdaging. Mijn verwachting is dat dit een mooi proces wordt met een net zo mooi eindproduct.


Foto's: Ellen van der Veen-van Halm